Hoe Zet ik Google Foto’s Over Naar Google Drive?

Wilt u leren hoe u uw Google-foto’s overzet naar Google Drive? En daarvoor zoekt u hulp? Welnu, hier wordt u in een mum van tijd begeleid met de vereiste oplossingen. Als u echter andere gerelateerde Google-problemen of -vragen heeft, moet u het rustig aan doen en direct contact opnemen met Google Bellen Number Belgie . Het team van professionals staat u dan onverwijld terzijde en biedt u de meest relevante oplossingen. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken. U zult niet teleurgesteld zijn over de resultaten na afloop, aangezien het team toegewijd en bekwaam is om alleen eersteklas oplossingen te bieden.

U moet deze stappen volgen om uw Google Foto’s naar Google Drive op uw mobiele telefoon te uploaden:

 Allereerst moet je naar de ‘Drive’ -app gaan.
 Daarna moet u naar de map gaan waar u de ‘Foto’s’ wilt hebben of u kunt ervoor kiezen om een ​​nieuwe map te maken.
 En dan moet je op het + -teken drukken dat rechtsonder in het huidige scherm staat.
 Je moet nu gaan om op de knop ‘Uploaden’ te drukken.
 U zou ook op het hoofdmenu moeten drukken, dit wordt linksboven in uw scherm weergegeven.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op het tabblad ‘Foto’s’ klikken. en dan bovenaan het huidige scherm, zie je je Google-foto’s. U moet nu de apparaatmappen verlagen om uit te kiezen.

U kunt nu zien hoeveel foto’s er in Google Foto’s staan.

Inmiddels zou je helemaal klaar moeten zijn met de bovenstaande procedure en je foto’s zonder problemen moeten kunnen overbrengen. Mocht u toch een storing tegenkomen, dan dient u contact op te nemen met Google Klantenservice Telefoonnummer . De monteurs voorzien u direct van de gepaste oplossingen en staan ​​te allen tijde ter beschikking. U kunt dus volledig vertrouwen op het team om het beste te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *